KÖVESD...!







PLAYER




BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

KÖSZÖNTŐ / ÚJDONSÁGOK

Kedves Érdeklődők!

Sok szeretettel köszöntelek benneteket! Amint azt tapasztaltátok a weboldal eltünt, helyét egy blog oldal vette át, mégpedig azért, mert így sokkal több mindent meg tudok osztani veletek.  Ezentúl nem csak a zenei dolgaimmal, hanem a mindennapi problémáimmal, örömeimmel, tapasztalataimmal is találkozhattok. Bízom benne, hogy a blogom elnyeri a tetszéseteket és rendszeres látogatói lesztek ennek az oldalnak!

Elsőként mi is kerülhetne terítékre, mint az új kislemezem.

A Revolution CD formában január 26-án jelent meg. A világ ismertebb legális letöltőoldalain pedig február elején fog - köszönhető ez az angliai kiadómnak, a Stavious Records-nak. A kislemezen a rádió és az extended verziókon kívül Dj Tomuca és Dj Dee remixe is helyet kap. Dj Dee-t nemrég ismertem meg. Történt ugyanis, hogy tavaly év vége felé szerveztem a Revolution-höz egy remixversenyt és az ő átirata lett a nyertes. Tehetséges kissrác - a későbbi bejegyzéseimben még megemlítem őt. :) A kislemezen még természetesen helyet kap egy kissé betegre sikeredett bónusz track is, egy úgynevezett "B-side" dal, amely a Stone Breaker címre hallgat. És hát multimédia extraként a CD-n még megtalálható a Revolution videóklipje.  

Egyébként nem ez az egyetlen kislemez, amin mostanában szerepelek. Dj Tomuca barátommal még tavaly nyáron megalkottuk a San Salvador nevű projektet. Először csak remixeket gyártottuk, de egynéhány átirat olyan nem várt sikert aratott egy-két nagyobb nevű DJ kollégánál, hogy komolyan elgondolkodtunk... Novemberre már ott tartottunk, hogy szinte sz*rtuk a remixeket, bootlegeket. ...és jött az isteni szikra: Mi lenne, ha lenne nekünk is saját zenénk? A zenei stílus adott volt, hiszen a San Salvador néven futó remixeket latin-house stílusban készítettük. December közepére elkészült az első San Salvador dal, a Mundo Salsa, január elején pedig megszülettek a remixei is. Az angliai kiadóm rákapott a hanganyagra és ha minden jól alakul, akkor a Revolution-nal egyidőben az is megjelenik a világ több ismert letöltőoldalain. 

Hamarosan letölthető live mixekkel, remixekkel is bővül a blog. Addig is türelem :)

Huh eléggé hosszúra sikeredett az első bejegyzés. No mindegy, legalább van olvasnivaló ;) További kellemes blog ismerkedést és szép napot kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése