KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

HAMAROSAN MEGJELENŐ NEVERLOSE ÉS SAN SALVADOR SZERZEMÉNYEK

Mint már említettem, nem csak a Revolution az egyetlen lemez, amihez közöm van. Folyamatosan készülnek a remixek ide-oda.

Először is ugye pár nap és hivatalosan is megjelenik San Salvador projektünk bemutatkozó maxija.

Már szinte félkész állapotban van a Revolution remixverseny-győztes, Dj Dee első dalának, a "Noise!"-nak Neverlose remixe. A "Noise!" maxi hivatalos megjelenéséről még konkrét info nincs.

És ezeken kívül természetesen van már olyan átirat is, ami már elkészült, de még a maxi megjelenési időpontja nem tisztázott. Ilyen a "PanicRoom - PamPam" című szerzeménye, amihez San Salvador remix született, és ilyen "Dj Tomuca - Sweet Green Street" című maxija, amihez szintén elkészült a SS remix.

Ezeken kívül szeretnénk hamarosan indítani egy San Salvador - Mundo Salsa klubturnét is, de ez stílszerűen fogalmazva, még (a nem olyan távoli) jövő zenéje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése