KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

MOSTANÁBAN...

Ahogy telnek a napok-hetek-percek...stb, egyre több kislemez megjelenési időpontja tisztázódik.

Az első maxi produceréről, Dj Dee-ről már említettem pár dolgot. Többek közt, ő a tavalyi Revolution remixversenyem győztese. Első dalának, a Noise!-nak kislemezén én is szerepelek egy remix erejéig. A remixet amúgy a szemfüles hallgatók már hallhatták a multheti San Salvador mix Neverlose blokkjában. A dal eredetije sem piskóta, ugyanis jó kis húzós house témáról van szó, egy csipetnyi electro-val fűszerezve. A maxi megjelenési időpontja 2009 március 27, péntek.

A SunsetBLVD-s fiúk (Dj Magic és Baxi) már rengeteg produceri munkában bizonyították tehetségüket. Tucatnyi jó és jobb remix fűződik a nevükhöz. Elérkezettnek látták az időt egy saját muzsika elkészítéséhez is, melynek maxiján Tomucával mi is képviseljük magunkat egy San Salvador remix-szel. A remixünk természetesen latin house stílusú, és erősen emlékeztetheti a kedves hallgatót Ian Oliver Bucovinájára. Persze nem véletlenül... :P A maxi megjelenési időpontja egyelőre nem tisztázott, de ha minden igaz, már nem kell sokat várni rá! :)

Ezeken kívül pedig folyamatosan dolgozok a többi megjelenésen is. A BeatsDigital legális letöltőoldalon sorra jelennek meg a régebbi szerzeményeim, emellett Tomucával minden héten készülünk a soron következő keddi  San Salvador Mix Session-ökre.

Mellesleg a következő Mix Session (mely március 10-ére esedékes), kicsit megújul. Persze nem lesz határozott újítás, konkrétan a tracklisták megszünéséről, és a mixben néha előforduló "reklám spotok"-ról van szó. Hogy miért van ezekre szükség? A válaszok egyszerűek. Tracklistát azért nem jelenítek meg ezek után a blogon, hogy ne kedvezzek azoknak a "DJ"-knek, akik nem tudnak honnan szerezni zenecímeket. Nem irígységről van szó, csupán arról, hogyha valahol meg kell jelennem, ne legyen az, hogy "Ó, ez a zene már megvan..."stb. A reklám spotok elhelyezésére pedig azért van szükség, hogy a kedves "Set-Rip-elők" ne nagyon tudják felhasználni a mixet. Egy példa. Nem egyszer fordult már elő, hogy bizonyos illetők letöltenek egy mixet (akár az enyémet, akár másét), és a bulikban meg úgy adják elő, hogy azt a két tracket ők keverték össze. Ez szerény véleményem szerint gusztustalan dolog.

Nos mára ennyi lettem volna. Ne feledjétek, SAN SALVADOR MIX SESSION MINDEN KEDDEN, 15:00-TŐL 17:00-IG A RÁDIÓSPÉCI MŰSORÁN! Hallgassátok! :) 

A hölgyeknek pedig boldog nőnapot kívánok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése