KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

Tervek, újdonságok...

Mostanában eléggé elfoglalt vagyok (sajna blogot írni is alig van időm) de persze nem gond, hiszen jópár újdonságra készülök. Van munka szerencsére, remix és saját zene terén is. Gőzerővel készül az "X" kislemez - a remixek folyamatosan érkeznek. A remixverseny győztesének neve június 1-én olvasható majd itt a blogon. Ahogy látom, eléggé nehézkesen készülődnek a remixek, ami nem is csoda, hiszen nem éppen könnyűek a dal eredeti hangsávjai (aki készít zenét, az tudja miről van szó). Ami az én részemet illeti, az "X" hosszú, illetve rövid kislemez verziójaival végeztem - persze nem állítom, hogy 100%-ban...amíg rá nem kerül a CD-re, addig nem szivesen mondom egy zenéről, hogy készen van. :) Nemrég álltam neki egy bónusz track készítéséhez is, ami szintén az "X" kislemezen fog majd helyet kapni. Nyugodtan állíthatom, hogy ez lesz idáig a legbetegebb zeném - többet majd akkor árulok el róla, ha kész lesz.

Tegnap láttam hozzá egy új remixnek, ami Dj Hlásznyik és Wave Riders új dalához, a "Destroy Your Mind"-hoz készül. Ez lesz a második remixem a srácoknak. Az előző a "No Fate" című feldolgozásukhoz készült - le is tölthetitek innen a blogról. Az a remix kicsit szállós, enyhén electro-s beütésű szerzemény lett, ideális például egy buli végére levezetőnek. Ez a mostani remixem pedig súlyosabb, minimal tech-beütésű valami lesz - majd kiderül, amint elkészül.

Dj Dee cimbim "Noise!" című maxija - amin szerepel egy általam készített remix is - nyáron jelenik meg nemzetközileg az amerikai Mizumo Music jóvoltából a nagyobb legális letöltőoldalakon. Konkrét időpontot még nem tudtak adni az illetékesek - türelem rózsát terem. :)

Egy havi kimaradás után jövőhét kedden, 19-én, 16 órakor folytatódik a Neverlose Mix Session a RádióSpécin. Beindul a délutáni disznóölés - hallgassátok! :)

További szép napot mindenkinek, hétvégére pedig jó bulit!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése