KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

X - Újabb helyzetjelentés

Nos, az "X" remixversennyel kapcsolatban az a helyzet, hogy még most is eléggé kevesen adták le a szerzeményüket. Való igaz, eléggé nehezek a sávok, és ha még nincs ihleted, akkor jól figyelj, mert egy kis eligazítás következik, amit segítségként is vehetsz: A remixedhez nem muszáj az összes sávot felhasználni! Ha nem vagy kibékülve valamelyik loop dallamával, hangzásával, és nemigen tudod sehová sem illeszteni, nem baj! A lényeg, hogy legalább  a vox szerepeljen a művedben. Sőt, olyat is csinálhatsz, hogy saját magad komponálsz egy hasonló dallamot, mint ami meg van adva.  Többen kérdezték, hogy masterelve, vagy master nélkül küldjék a remixüket. Nos, mindenki masterelje le nyugodtan. A nyertestől majd elkérem a remixét nyers wav-ban! Egy a lényeg: most szombaton, vagyis május 30-án, legkésőbb éjfélig mindenféleképp juttasd el a remixedet az e-mail címemre (djneverlose@gmail.com). A nyertes felkerül az "X" kislemezre, mely itthon szerzői kiadásként, a világ ismert legális letöltőoldalain pedig az angliai Stavious Records égisze alatt jelenik meg.

Holnap, azaz 26-án kedden, délután négytől ötig ismét NEVERLOSE MIX SESSION a RádióSpéci műsorán! Hallgassátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése