KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

NYÁRI PÖRGÉS

Amióta zeneszerzéssel foglalkozok, azóta minden nyár elején megfogadom magamnak, hogy a vakációban hagyom kicsit pihenni a zeneszerkesztő programot. Mindíg megfogadom, hogy a nyáron nem készítek saját zenét, illetve remixet és persze mindíg az ellenkezője történik. Az új zenémet is direkt úgy intéztem, hogy nyár előtt kész legyek vele, pontosan azért, hogy a dögmelegben ne kelljen a számítógép előtt testpedjek. Természetesen úgy néz ki, idén is a négy fal között nyaralok. A helyzet ugyanis az, hogy a San Salvador projekt "Mundo Salsa" című kislemezéből idén nyáron kijön egy exkluzív "Summer edition" (angol nyelvet nem értő olvasók kedvéért ez magyarul nagyjából annyit jelent, hogy Nyári kiadás). A nyári kiadás új borítóval, új remix-szel a Stavious kiadásában hamarosan megjelenik. Az eredeti maxiról természetesen helyet kap az original hosszú verzió, valamint a Sunset BLVD-s srácok által kreált, igen közkedvelt remix. Újdonságként ennek a remixnek a rádió verziója valamint egy általam készített, kicsit veretősebb minimalosabb beütésű átirat is szerepel majd a maxin, ami kizárólag digitális kiadásban jelenik majd meg. Ezen kívül természetesen gőzerővel készül az X kislemez, illetve annak klipje is. A klipről egyelőre annyit, hogy a vágóképek már készek, a buli felvételek pedig még hátravannak. 

A Neverlose Mix Session rádióműsorról néhány szót: Egy újabb online rádióval bővült a lista, ugyanis megállapodás született a Mix Rádióval, ahol minden kedden 22-től 23 óráig lehet hallani a mixműsoraimat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése