KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

X KISLEMEZ DIGITÁLIS MEGJELENÉS

A tegnapi nap folyamán végre le tudtam adni a kiadónak az X kislemez teljes audio anyagát.  A góré még aznap vissza is írt és közölte, hogy a jövő hétre már esedékes lesz a megjelenés. Pontos dátummal nem tudott szolgálni, de ha valóban jövő héten jelenik meg a maxi, akkor véleményem szerint hét vége felé már elérhető lesz az online üzletekben. Bízok a legjobbakban. 

Mindeközben folyamatosan folynak a tárgyalások a programszervezőkkel a szeptembertől induló X TOUR 2009-el kapcsolatban. A lemezbemutató turnéra már vannak konkrét időpontok, de babonából nem kiabálok még el semmit, hiszen mostanában annyira divat lett mindent arra a nyüves "gazdasági  válságra" fogni. A lemezbemutató bulikra egyébként nem megyek üres kézzel, ugyanis ajándék mixlemezeket és X maxi CD-ket is viszek majd magammal. Bónuszként pedig partyvideó is készül majd minden buliról, amiket majd idővel a YouTube csatornámon is meg lehet majd tekinteni. A lemezbemutató buliról a Contact táblában feltüntetett email címen lehet érdeklődni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése