KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

KARANTÉN

Beteg vagyok. Szombat óta hánykolódok itthon, mint valami halálraítélt. Eleinte "csak" a torkom fájt, de mára már sokkal durvább lett a helyzet. Úgy érzem, hogy melegem van - szakad rólam a víz, közben meg szinte jéghideg a homlokom. Valamikor meg ennek a tünetnek az ellentétje gyötör: úgy érzem, minden rendben, nincs semmi bajom, eközben meg tűzforró vagyok és nagy valószínűséggel lázam is van. Érdekes állapot. Nem is mozdulok ki itthonról - nem akarom, hogy mások is elkapják tőlem ezt a nyavaját. Vedelem a forró meleg teát és az erőlevest. Remélhetőleg hamarosan meggyógyulok.

Mindeközben, ráérős pillanataimban elkezdtem dolgozni a következő zenémen, ami várhatóan igen súlyosra fog sikeredni. Ezúttal nem egyedül megy a munkálkodás, hanem Békés megye egyik legelismertebb techno Dj-jével. Hogy kiről is van szó, az hamarosan kiderül. :) Természetesen ezekben a napokban ő nincs itt velem a zene készítése közben. Nem akarom szegényt halálra ítélni a betegségemmel. :))

***

Régen volt már vicces videó itt a blogon és mivel most valamilyen szinten aktuális , ezért íme a Dr. House re-szinkronos paródiája három videóra osztva. Tessék felkészülni, mert ez az újraszinkronizálás igencsak profi munka. Látszik, hogy rendesen ki van találva. Nem az a megszokott, alpári "bazmegolós" ótvarság, amit tréfáskedvű fiatalok szoktak készíteni unalmukban. Sajnos a feltöltő nem engedélyezte, hogy bárki is beágyazza a videókat, ezért most csak linket közlök.

Jó szórakozást! :)

A háziorvos 1.rész | A háziorvos 2.rész | A háziorvos 3.rész

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése