KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

AKTUALITÁSOK

Zenekészítés terén eléggé összegyültek a tennivalóim. Ebben a posztban megosztom veletek, hogy mik is azok a zenei projektek, amiken jelenleg dolgozok.

Dj Dee - Destroy The Blues

Bizony bizony, Dee cimbim készíti az új zenéjét. Vele párhuzamosan persze én is a Neverlose remixet. Az eredetije stílusilag electro house, viszont ahogy hallottam az original eddig elkészített verzióját, nyugodtan állíthatom, hogy zeneileg sokkal kiforrottabb, érettebb hangzású, mint az előző dala, a Noise. "Get down everybody!!" :)

Octopus - ? (egyelőre még cím nélkül)

Dee "kartárs" és bátyja projektje, az Octopus már bizonyította tudását az X kislemezemen egy remix erejéig. Jónéhány Dj reakciója, amikor meghallgatták az Octopus változatot, csak annyit volt, hogy "azta...nekik tuti biztos nem volt gyerekszobájuk :)" Való igaz, eléggé húzós, súlyos minimal vonalat választottak maguknak, ami persze nem baj. Kell ilyen is. :) Nos tehát ők is készítik gőzerővel az első Octopus számot, mely ezúttal sem fog csalódást okozni senkinek sem. Húzás - húzás - húzás - nyúzás! Az eredeti félkész verzió alapján fincsi darabnak igérkezik! Ebből is készítek Neverlose remixet.

Green Velvet - Destination Unknown (Neverlose 2009 gangbang remix)

Magánszorgalomból remixet már nagyon régen csináltam. Legutóbb talán év elején a San Salvador-féle latin house dilihez. Nem felkérésre, hanem teljesen magánszorgalomból, saját izlésvilágomnak megfelelő remixet talán tavaly készítettem. Már nem is emlékszem melyik zenéből...öregszek, néha kihagy az agyam. Na tehát ismét eljött a pillanat, hogy rávetemedjek az efajta remixelésre. Ezúttal egy klasszikus techno kedvencet porolok le és hangszerelek át a mai kornak megfelelően. Hamarosan tehát ismét doing-doing! Súlyos darab lesz, igazi menetelős hangvételben :)

És hát a poszt végére hagytam a saját zenémet is, amit békés megye egyik legelismertebb techno Dj-jével készítek. És, hogy kiről is van szó, most kiderül. Az illető Dj Szeka! Az új szerzeményre természetesen még várni kell, hiszen még az X az aktuális őrületem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése