KÖVESD...!







PLAYER




BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

MEGLEPI

Pár nap múlva, pontosabban december 1-én ismét egy évvel vénebb leszek, ami sajnos másnapra sem múlik el. Ebből az apropóból szeretnék kedveskedni minden blog olvasómnak egy ajándékkal. Tisztában vagyok vele, hogy nem az "ünnepeltnek" kell meglepetéssel szolgálnia, de ezúttal kivételt teszek. A meglepetést ezúttal Bright barátommal követtük el. Vele már két feldolgozást is összedobtunk - nevezetesen a Faithless-Insomnia és a Prodigy-No Good remixeket. Kedden, azaz december 1-én nyilvánosságra kerül első közös "termékünk", a The Technical E.P, melyen két teljesen saját minimal tech felvétel kap majd helyet.  A minialbum exkluzív digitális kiadás, tehát kizárólag itt a blogon, illetve hírlevelekben fog publikálódni, máshol nem. Érdemes tehát figyelni! :) 

Más: mindeközben készülget Szekával is a közös zene. Bővebb infó hamarosan itt a blogon, illetve a Twitteren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése