KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

2010 ELSŐ BEJEGYZÉSE

Kisebb szünet után ismét jelentkezem. Egész mozgalmasan indult számomra az év első hónapja. Túl vagyunk egy hatalmas szilveszteri bulin, majd az azután bekövetkező józanodási procedúrán. A "The Technical E.P."-nek igen kedvező a fogadtatása. Sokan letöltöttétek és sokan szeretitek is. Köszönöm Bright barátom nevében is mindenkinek! Ezen kívül készülnek a saját zenék / remixek is gőzerővel, szóval igazán nem lehet okom panaszra. Van munka bőven. Éppen ma végeztem a Krtek Elektronika projektem legújabb, számszerint a harmadik minialbumával. Már csak a végső masterelési folyamat van hátra. A stílusváltás ezt a projektemet is elérte. A minimal vonal ennél a cuccnál is igen nagy szerepet kapott. Ezen az E.P.-n is két track kap majd helyet - szokás szerint. Annyit azért ízelítőnek elárulhatok, hogy a két szám közül az egyikbe egy régi kedves ismerős dallamocskát is belecsempésztem... De, hogy konkrétan melyikről is van szó, az pár nap múlva kiderül. 

Oldalt, a "LETÖLTÉSEK"-be bekerült a 032-es Best of 2009 - Neverlose Mix Session rádiós mixműsorom, úgyhogy már azt is lehet tölteni. A mixbe bő 60 percen keresztül 2009 számomra legkedveltebb minimal tech-zenéi kerültek. Fogyasszátok egészséggel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése