KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

HELYZETJELENTÉS

Szervusztok kedves blog olvasó barátaim!
Eléggé régóta nem jelentkeztem új bejegyzéssel. Ennek több oka is van, ha megengeditek nekem, akkor inkább nem részletezném az okokat. (Ha nem engeditek meg, akkor is ez lesz :D) Természetesen ezidő alatt nem ültem karba tett kézzel. Vegyük szépen sorjába, hogy mi is történt velem.
Időközben 2010 augusztus 10-ére tolódott az új kislemezem, a Freshmaker megjelenési dátuma a különböző fizetős letöltőoldalakon.
Tovább gyúrogattam a Kosheen - Hide U 2010 re-edit-et - ebből következik, hogy elkészült a 3.0-ás verzió is.
Elkezdtem dolgozni régi nagy kedvencem, a The Ones - Flawless című dalának 2010-es remixén. Kellemesen lötyögős lesz - de, hogy erről ti is meggyőződjetek, íme egy 2 perces előzetes a még be nem fejezett verzióból.

The ones - Flawless (Neverlose 2010 Re-edit) TEASER

Egyelőre ennyit. Mindenkinek további kellemes nyarat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése