KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

MJÚZIK-ÖZÖN

Eléggé sok a zenegyúrós meló mostanság. Gőzerővel készül a Freshmaker maxim "Remixes" kiadása, melyre többek közt két határon túli remix is fog majd készülni. A nagyváradi Marc Session húzós tech-house remixe mellett a londoni Jonny Mac is megvillantja tehetségét egy house remixszel. Ezen kívül az eredeti Freshmaker remake-je és a tavalyi X című trackem Krtek Elektronika verziója is helyet kap majd a kiadványon. Mindemellett készül a legújabb Neverlose zeném is, mely az angliai kiadó kedvéért kicsit visszanyúlik az electro-house stílusba. Azt a maxit majd jövő tavasszal szeretném megjelentetni. Arra is eléggé sok ismert név - többféle zenei stílusban - készít majd átiratot. És akkor itt vannak még a saját remixek, bootlegek is. Azokból is gyártottam párat az utóbbi egy-másfél hónapban. Legutóbbi kutyulmányom a már rommá játszott Yolanda Be Cool - We No Speak Americano és Fedde Le Grand - Back 'n' Forth felremixelése és összebootlegelése, melyet most szeretettel megosztanék nektek. Annyit azért érdemes tudni róla, hogy eléggé sok neves hazai Dj és producer ismerősöm "lájkolja" :)
Fogyasszátok egészséggel!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése