KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

MOSTANSÁG...

Eléggé régen írtam ide a blogra, úgyhogy most kicsit összegezve az elmúlt időszakban történteket, pótolom a hiányt. Először is elkészült egy új remixem, a gyulai Fall Attack együttes Stray Zeroes című szerzeményéből.

A remixet le is tudjátok tölteni, ha az oldalsó Soundcloud-lejátszóban megkeresitek és a Download ikonra klikkeltek.

Néhány mondat a Freshmaker - Remixes kiadásról: Az angliai Stavious Records nyilvánosságra hozta a megjelenés időpontját: 2011 május 13. A kiadvány az összes legális letöltőoldalon megtalálható lesz majd. Érdekesség, hogy az eredeti Freshmaker kissé átszerkesztett változatán kívül két külföldi remix is helyet kap majd a kiadáson. Az egyik Angliából JonnyMac-től, a másik pedig Romániából Mark Session jóvoltából. Ezeken kívül megtalálható lesz még az X című számom Krtek Elektronika remixe is, mely igencsak húzósra sikeredett!

Ha minden jól alakul, nyáron érkezik a Buy me! single is. A Facebook-on meghírdetett remix-felhívásra igencsak sokan jelentkeztek. Ennek következtében pedig - szerencsére - eléggé sok jó remix is érkezett. Egy maxira mindet rázsúfolni pedig nem volt lehetőség, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobbak egy "Remixes" kiadáson lesznek majd hallhatók. További infók hamarosan...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése