KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

"BUY ME!" ÉS "BUY ME! (REMIXES)" INFO

A "Freshmaker (Remixes)" - mely 2011 május 13-án, pénteken jelenik meg az ismert letöltőoldalakon - után azonnal érkezik is a vadonatúj Neverlose kislemez - és annak remixeit tartalmazó kiadása, a "Buy me!" és a "Buy me! (Remixes)". Az új maxi megjelenésének időpontja jelenleg még nem ismert. A Facebook-on még 2010 decemberében közzétett felhívásomnak köszönhetően a kiadvány(ok)ra igensok jó remix készült el. Ezért is volt szükség egy "Remixes" kiadásra is. Most lehetőség nyílik belehallgatni a maxi anyagába - mindegyik track-ből 30 másodperces részlet hallható.

"Buy me!" (2011 - NLM060)

01. Buy me! (Radio)
02. Buy me! (Extended)
03. Buy me! (Sunset BLVD remix)
04. Buy me! (Mark Session remix)


"Buy me! (Remixes)" (2011 - NLM065)

01. Buy me! (Krtek Elektronika mix)
02. Buy me! (Bright remix)
03. Buy me! (Manface & DaBool remix)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése