KÖVESD...!







PLAYER




BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

ÚJDONSÁGOK

Nem sokkal a "This is it!" megjelenése után érkezik a következő Neverlose kislemez is, mely a "Dislike" címet kapta. A cím erősen utal azokra a "kedves" emberkékre (nevezzük trolloknak őket), akiknek semmi más nem fontos, csak az, hogy kellőképpen el tudják valamitől venni az ember kedvét, mert ők bizony "mindent tudnak". Mind elméleti, mind gyakorlati szempontból. Sajnos ez az ország amúgy is bővelkedik ilyen "nagytudású megmondóemberekben".
Na, de visszatérve a kislemezhez: Az eredeti verzión kívül helyet kap majd egy Laurent Tenstone és egy Bright-féle remix is. Ezt a kislemezt is a Drugstore Records adja ki. A megjelenés időpontja 2011 november 7 - hétfő.

Részlet mindhárom track-ből:


Sok DJ kollégának tettem jó (elmondásuk szerint) azzal, hogy feldolgoztam Martin Solveig - Hello című - fogalmazzunk így - népszerű sláger dalocskáját. Az alábbiakban meg is hallgathatjátok az elkészült feldolgozást és ha tetszik, a kicsi lefelé mutató nyilacskára klikkelve le is tudjátok tölteni. Fogyasszátok egészséggel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése