KÖVESD...!







PLAYER




BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

EZ VOLT 2011

Jöjjön egy "kötelező" év végi visszatekintés - ezúttal a 2011-es esztendőre.
Rengeteg pozitív és - sajnos - ugyanannyi negatív dolog is történt velem az elmúlt évben.
Év elején egy többhónapos magánéleti válság - amiről többet nem szeretnék elárulni - történt velem. Zeneileg az év elején - talán emiatt is - igencsak inaktív voltam. Aztán nyáron rendeződött ez a bizonyos válság és kezdett beindulni "valami". Augusztus végén - többhónapos csúszással - megjelent a 2010-es "Freshmaker" című maxim remixeit tartalmazó kiadása, a "Freshmaker Remixes" az angliai Stavious Records-nál. Szeptemberben érkezett a "Buy me!" és a "This is it!". Utóbbi már egy másik kiadónál (Drugstore Records). Novemberben pedig jött - jelenleg legutóbbi kislemezem - a "Dislike".

És, hogy miért lett "Dislike" a zene címe? Nos ez egy amolyan "beszólás" azoknak a "kedves" illetőknek, akik szinte sportot űznek abból, hogy minden lépésembe belekössenek. Azoknak, akik alig várják, hogy feltöltsek a YouTube-ra egy videót - teljesen mindegy milyet - de csak azért, hogy a két-három regisztrációjukkal bejelentkezve szépen leminuszolják azt. Üzenet az unatkozó kis nethuszároknak, hogy felesleges minden vergődésük: Nem fogom abbahagyni a zenélést - az ők kedvükért meg pláne. Sajnos eléggé sok időbe telt, míg rájöttem, hogy nem szabad pár unatkozó gyökér miatt feladni egy álmot. Év közben jópárszor megfordult a fejemben, hogy talán abba kéne hagyni a zenélést. Hihetetlen, hogy mennyire el tudták venni a kedvemet az egésztől (és tudják még most is, annyi különbséggel, hogy mostanra valamelyest megtanultam
kezelni ezt a problémát). Szerencsére - lekopogom - túl estem ezen a korszakon is. Na meg persze azt hozzá kell tennem, hogy - legnagyobb meglepetésemre - nagyon sokan mellém álltak és bíztattak, amikor Facebook-on kitettem egy "abbahagyom" posztot. Olyan emberek is, akiktől aztán tényleg nem várnám. Ez végtelenül jól esett és ez adott erőt, hogy talán megéri folytatni.

Ebben az évben sok DJ ismerőssel sikerült végre személyesen is találkozzak: Bozóky Andor, Lipóczy Csabi, NewL, Wallas Misi, Tim Sanchez, Exmen Zsolti,... hogy csak pár nevet említsek. NewL úr még telefonszámot is kért. Csak lestem. Ráadásul - a visszajelzései alapján - előszeretettel játssza pár bootleg remixemet. Már ezért is megérte folytatni... :)

Idén - legeslegnagyobb örömömre - két Scooter koncertre is el tudtam jutni. Ráadásul mindkettő itthon került megrendezésre. Az egyik a tokaji Hegyalja (egyesek szerint "Legalja" xD ) Fesztiválon - majdnem 40 fokban, a másik a Fridge Fesztiválon - valamivel kevesebb, mint 0 fokban - a Műjégpályán Budapesten. Mindkettő igen emlékezetesre sikeredett. Hogy milyen értelemben? Tessék visszaolvasni, mert most nem szeretném ismételni magam. :)

Mindeközben - november végén - elkezdtem dolgozni új zenémen (ez a "La Luna), ami a tervek szerint jövő év elején fog majd megjelenni Flamemakers Daniék kiadójánál, az S+ Records-nál.

Elindult a netrádióm is, mely a Technoise Radio nevet kapta.

És el is érkeztünk a jelenhez.

Így a bejegyzés végén szeretnék mindenkinek sikerekben és békességben gazdag boldog új 2012-es évet kívánni!

NEVERLOSE VAN, VOLT ÉS LESZ...! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése