KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

NINCS MEGÁLLÁS - ÚJABB REMIXVERSENY!

Egyéb fennakadások miatt ugyan még nem jelent meg a Revolution és a San Salvador projekt, Mundo Salsa című kislemez a legális letöltőoldalakon, de máris tervbe van véve a következő saját kislemezem, mely az "X" című szerzeményből készül. Aki esetleg nem tudná ennek a dalnak az eredetije is helyet foglal az október elején megjelent új albumomon, a Nightlife-on. A dal 90%-ban át lesz hangszerelve és hát ennek kivitelezéséhez kell egy kis idő. A kislemez megjelenését május-június környékére tervezem. Természetesen klip is fog készülni hozzá, de gondolom ezzel nem árultam el túl nagy kulisszatitkot :). A remixerek kiléte még ismeretlen, viszont ha te, kedves olvasó, úgy érzed, hogy van tehetséged egy jó remix elkészítéséhez, akkor ne habozz. Küldj egy e-mail-t vagy vegyél fel msn-re, a részleteket megbeszéljük és adom a remix pakkot. Érdemes nagyon jó munkát végezni, ugyanis a legjobb remix rákerül a maxira, ami nemzetközi forgalomba is kerül a Stavious Records jóvoltából!

Ízelítőnek íme az "X" albumverziójának részlete: Klikk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése