KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

PÉNTEK 13 2009-BEN IS

Egyik kedvenc horror-sorozatom a Péntek 13 és legnagyobb örömömre 2009-ben Jason Voorhees ismét visszatér egy jó kis össznépi trancsírra.Tavaly még úgy tünt, hogy a Péntek 13 alkotói egy remake-et készítenek a kristálytavi mészárlásról, de aztán változott a menü.

Hivatalos források szerint a készülő Péntek 13 nem feldolgozás lesz, hanem egy teljesen különálló rész. A sztori állítólag a második és negyedik epizód közötti időben játszódik majd. Pár évvel ezelőtt a New Line felbérelt pár forgatókönyvírót, hogy elkészítsék a tervezett Péntek 13 feldolgozásának sztoriját. Ám a végeredménnyel sem a stúdió, sem pedig a producerek nem voltak megelégedve, mivel az első film gonosza Jason anyja volt, így még nem volt benne sem hokimaszk, sem machete.

A New Line úgy döntött, hogy inkább másként állnak a produkcióhoz és felbérelték a Freddy vs. Jason szerzőpárosát, hogy írjanak egy sztorit, melyben a fent említett elemek szerepelnek. Damian Shannon és Mark Swift meg is írták a történetet, amit továbbra is remake-ként mutattak be a sajtónak.

Akkor egy bennfentes elárulta, hogy szó sincs feldolgozásról, hanem egy teljesen új részt forgatnak. Úgy kell elképzelni, mintha a második és negyedik rész között nem mondtak volna el egy történetet.

A helyszín (mint már megszokhattuk) a kristálytavi tábor, Jason pedig gonoszabb és gyorsabb lesz, mint az eddigi filmekben. Vagyis végre tud majd futni!

A film alkotógárdájában is találhatunk ismerős neveket. A filmet a 2003-mas Texasi Láncfűrészes rendezője, Marcus Nispel rendezi, a főbb szerepekben pedig az Odaát (Supernatural)-ból ismert Jared Padalecki, és a Shark-ban szereplő Danielle Panabaker látható. Jason szerepében pedig Derek Mears.

A film hivatalos bemutatója az Egyesült Államokban ma, azaz péntek 13-án lesz, a magyarországi bemutatóra pedig kemény három hónapot (2009 május 28) kell várni.

A film hivatalos trailere:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése