KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

X REMIXVERSENY - HELYZETJENETÉS & SZABÁLYOK MÉGEGYSZER

Jelenleg az a nagy harci helyzet, hogy eléggé sokan jelentkeznek az X-remixversenyre. Ennek végtelenül örülök, hiszen az mindíg pozitív dolog, ha van érdeklődés valami iránt. Vannak olyanok, akik néhány zenei híroldalról találtak rá a remixverseny-felhívásra és vannak olyanok is, akik egyik ismerősük által. Néhányan elolvassák, illetve utánajárnak a szabályoknak és vannak, akik csak durrbele módon szeretnének megfelelni (ami nem feltétlenül jelenthet rosszat!). De! Mint minden versenynek, ennek is vannak részvételi feltételei, amit persze tiszteletben kell tartani. Ezeket a feltételeket nem csak én találtam ki - sok múlik a kiadón is.

Egyrészt nem fogadhatunk el mash up-okat, bootlegeket, hiszen ha más előadó zenéjének az alapját vagy acappelláját használod fel és azt publikálod, azzal megsérted a szerzői jogot. Saját "termékek" jöhetnek bőven, de más dalokból kivágott loop-ok nem. Természetesen sample CD-t lehet használni a "nagyobb hatás" elérése érdekében;)

A másik részvételi feltétel, ami a legfontosabb, az az, hogy az elkészített remixed mindenféleképp house-stílusú legyen!! Ebből nem engedek én sem és a kiadó sem. 

Nos, ha még nem jelentkeztél, vannak saját zenei ötleteid és saját zenéket/remixeket is szoktál készíteni, akkor jelentkezz az e-mail címemen, de nagyon kérlek, tartsd be a "játékszabályokat". Jelentkezési határidő: 2009 április elseje, szerda. A remixek leadási határideje, legkésőbb 2009 május 1, péntek. A nyertes nevét pedig május negyedikén olvashatjátok itt a blogon. A remixedet az e-mail címemre, belinkelve, minimum 320 kilobit/s mp3 formátumba küldd!

Hallgass bele: X (Nightlife album verzió)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése