KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

DJ DEE: NOISE! - MEGJELENT!

Dj Dee, azaz Debreczeni Norbert a korábbi sikerek után most új lendülettel megspékelve készítette el a Noise! című szerzeményét, mely egy olyan maxin található, melyen Dj Nevelose és az Octopus (amelynek egyébként Dj Dee és Dero, Dj Dee bátyja a tagjai) is fokozta a kiadvány amúgy is pozitiv hangulatát. Bónuszként és ötödik számként a Nightmare 2009 ékeskedik, amely kifejezetten modern köntösbe lett bújtatva.

Dj Dee – Noise! című maxija nem csak hazánk határain belül jelenik meg, ugyanis a Mizumo Music, egy jelentős amerikai kiadó, olyannyira remek zenei anyagnak tekintette és tekinti a Noise!-t, hogy szerződést kötött Dj Dee-vel. Az ottani siker tükrében Dj Dee úgy határozott, hogy hazájában is aktívan hozzájárul a muzikális sokszínűséghez, így szerzői kiadásban is megjelentette a Noise!-t.

Dj Dee korábbi remek zenéi után igazi modern arculattal újítja meg a repertoárt. Új, bulis, és ráadásul színvonalát tekintve nemzetközileg elismert, méghozzá a showbiznisz hazájában, az Amerikai Egyesült Államokban! Magyar producerként igazán figyelemreméltó lépéseket tett már meg a még nagyon fiatal tehetség, így valahogy olyan érzésünk támadhat, hogy a jövőben lesz néhány nagy dobása az ötletekben gazdag Dj Dee-nek.

A fiatalos lendülettel és a zene iránti imádattal elkészült partys zenék most könnyen megszerezhetők...

Rendeléshez részletek itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése