KÖVESD...!







PLAYER




BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

MSN DOLGOK

Ebben a bejegyzésben néhány tudnivalót osztok meg veletek. Lehet kicsit nagyképűnek fog tűnni, de van néhány dolog, amitől már besokalltam msn-en, így ezzel a post-tal kívánom elkerülni a kellemetlenségeket. Hangsúlyozom, akinek nem inge, ne vegye magára. Nem arról van szó, hogy baj, ha valaki felvesz, vagy kérdez valamit, (ellenkezőleg) inkább a nem kívánt párbeszédeket szeretném elkerülni. Tehát:

* Először is ne kérj saját zenét, remixet vagy mixet. Ha van olyan zeném, amit meg szeretnék osztani veled, nyugodt lehetsz, szó nélkül fogok küldeni linket, ahonnan le tudod tölteni. Ne erőszakoskodj, mert töröllek.

* Ne indíts beszélgetést a következő mondatokkal: "Mizu?", "Mizujs?", "Mizu arra?", "Mi jót csinálsz?", "Hogy vagy?"

* Ha felveszel msn-re, akkor legalább annyit írj, hogy "Szia". Az msn-t nem ismerősök gyüjtésére használom, így tehát azokat, akikkel nem csevegek, szintén törlöm.

* Ha te kezdeményezel beszélgetést, akkor tisztelj meg azzal, hogy nem rejtve írsz, ugyanis én sem rejtve szoktam írni másoknak. 

* Ingyen nem adok semmilyen CD-met. (Ez persze nem elsősorban magam miatt van, a részletekre nem térnék most ki) Ha viszont egy fellépésemen láttad, hogy más ingyen kapott, az azért van, mert a vezetőség fizette a bulimat.

* Ha "Elérhető" az állapotjelzőm, ne kérdezd, hogy "Itt vagy?". Ellenkező esetben, "Elfoglalt" vagy "Nincs a gépnél" állapotban se kérdezz rá, hogy "Mi jót csinálsz?" vagy "Itt vagy?". Szerintem logikus: ha elérhető vagyok, de nem válaszolok, akkor az valószínűleg azt jelenti, hogy nem szeretnék veled csevegni (ez sem jelenthet minden esetben rosszat!!).

Egyelőre ennyi lenne a lista. Mégegyszer hangsúlyozom, nem nagyképűségből gyüjtöttem össze ezeket a kis szösszeneteket. Csupán a kellemetlenségeket szándékozom elkerülni. 

További szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése