KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

X - REMIXVERSENY

A mai naptól már nem lehet regisztrálni a remixversenyre, így aki lemaradt, kimaradt. Ami a jelentkezők mennyiségét illeti, nyugodtan állíthatom, hogy kb háromszor annyian regisztráltak erre a versenyre, mint a tavalyira. Az idei jelentkezők többségben szerencsére megértették a részvételi feltételeket és nem "vakon ugrottak" neki a regisztrációs e-mail küldésének. Követelmény volt, hogy ne bootleget vagy mash up-ot készítsen a kedves pályázó, hiszen nem bootlegverseny illetve mash up-versenyről van jelen esetben szó, hanem (eredeti, önálló ötletek alapján) remixversenyről.  Böngészgettem kicsit néhány versenyző weboldalán, MySpace oldalán. Meghallgattam néhány saját szerzeményt és a hallottak alapján eléggé erős mezőnyre lehet számítani! :)

Kerek egy hónapon belül tehát kiderül kinek az átirata kerül fel az X kislemezre és ezáltal a világ összes országából elérhető netes legális letöltőoldalakra.

Még egy utolsó gondolat: Az angliai kiadó ráérős intézkedései miatt valószínűleg őszre (szeptemberre esetleg októberre) csúszik az X kislemez megjelenési időpontja. Ez persze nem befolyásolja a remixek leadási határidejét, ami ÁPRILIS 30! A nyertes nevét pedig MÁJUS 1-ÉN PÉNTEKEN olvashatjátok itt a blogon.

Hajrá srácok, eredményes munkát!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése