KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

EZ VAN... AVAGY HELYZETJENETÉS REVOLUTION-RŐL, MUNDO SALSÁRÓL, STB.

A szemfülesebbek észrevehették, hogy a "Revolution" és a "San Salvador - Mundo Salsa" maxik még egyik hivatalos online boltból sem elérhetők. Nos, ennek okai vannak. A drága angol kiadónk ugyanis eléggé ráérősen veszi a kiadási procedúrát. Tegnap azonban kaptam egy e-mail-t a Stavious főnökétől, melyben elnézést kért a késés miatt és megigérte, hogy "hamarosan" megjelennek a maxik (Ideje lenne már, ugyanis már lassan fél éve "hamarosan" megjelenik mindkettő.). Állítólag a Mundo Salsa jogaival volt egy kisebb gebasz, de azt végül sikerült tisztázni.

Na majd meglátjuk mennyire "hamarosan" jelenik meg a két anyag. 

Emellett talán pár hét és napvilágot lát a braziliai származású, de Londonban élő JonnyMac cimbim új albuma (ugyancsak a Stavious Records kiadásában), aminek egyik szerzeményéből, ha minden igaz, készíthetek egy remixet.

Más.   Jópáran megkerestetek, hogy elnyerte tetszéseteket a Balkan Mania és megkértetek, hogy had remixelhessétek a dalt, illetve "adjam már oda". Nos, a helyzet a következő: a Balkan Mania nem az én zeném, hanem a Sunset BLVD-é. A maxi anyagát én nem adom senkinek, hiába kéritek. Vegyétek fel a kapcsolatot a projekt bármely tagjával. Remix illetve zenekérés ügyben náluk érdeklődjetek. 

A következő Mix Session 31-ére, keddre esedékes. Ebben a mixben is a lazulósabb, agy-nyúzósabb minimal tech kedvelőinek kedvezek. 

Szerdán pedig LEJÁR AZ X-REMIXVERSENY NEVEZÉSI IDEJE, úgyhogy ha még nem jelentkeztél, akkor hajrá! Előtte azonban olvasd el az erre vonatkozó blogbejegyzésemet

Zárásként pedig egy gondolat a Fűrész 5 című filmből. Remélem magukra ismernek azok, akiknek szól:

"AZ UTÁNZÁS AZ ELISMERÉS LEGŐSZINTÉBB FORMÁJA, DE BŰN OLYAN MŰVET NEKEM TULAJDONÍTANI, AMI NEM A SAJÁTOM"

További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése