KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

ALL TIME, ALL NIGHT - VIP FAN PRESS

Napvilágot látott az "All Time, All Night" című exkluzív DVD-m, melyet valamilyen szinten best of-nak is lehet tekinteni. A DVD-n helyet kapott az eddig elkészített összes, vagyis 4 + 1 Neverlose videóklip. Az a plusz egy klip az "Untitled and Unreleased" című videóm remix verziója. Aki valamilyen szinten figyelemmel kísért, az tudhatja, hogy ezek nem professzionális videóklipek. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ezek a klipek mind-mind teljesen minimális költséggel készültek, de arra azért ügyeltem, hogy ne "mobiltelefonos" ocsmányságok legyenek. Egy "kedves" illető, aki magát az "ismerősömnek" nevezte, természetesen névtelenül, még a blog indulásakor meggyanusított, hogy az első "erdős" klipemet mobiltelefonnal készítettem. Nos, természetesen ez nem igaz. Lehet, hogy bugyutára sikeredett a videó és nem közvetítette azt a mondanivalót, melyet elképzeltem neki, de akkoris saját termés, és ami a legfontosabb, nem mobiltelefonos felvétel! :)

A klipeken kívül persze akad még néznivaló. Helyet kapott pár videóklip forgatási képsor, néhány fotóalbum, egy Krtek Elektronika zenegaléria, és egy exkluzív kisfilm is, mely a "New Year's Eve" című B-side track-hez készült. A "New Year's Eve" egyébként az X kislemezem bónusz track-je. Ez a kisfilm nyilvánosan (a DVD-n kívül persze) majd szilveszterkor kerül bemutatásra a YouTube csatornámon.

DVD tartalom: 

Videóklipek: X, Revolution, I don't need a bread!, Untitled and Unreleased + Untitled and Unreleased (Where Is The Exit? - remix video)

Werk: I don't need a bread!, Untitled and Unreleased

Fotóalbumok az eddig megjelent klipekhez

Krtek Elektronika zenegaléria: Mole in Black, Swallow and Bunny, Uma Thurman's Breathe

Exkluzív videó: New Year's Eve

DVD jellemzők: interaktív menük, 5.1 Dolby Digital hang, videók folyamatos lejátszási lehetősége, illetve videók közvetlen elérése

Kedves Blog-olvasó! Ha kedvet kaptál a DVD-hez és hozzá szeretnél jutni, akkor ne habozz! Érdeklődj a djneverlose@gmail.com email címen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése