KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

GREEN ÉS RATATATA

A Green Velvet remixem meglepő módon igen hamar eléggé nagy népszerűségre tett szert. Sok buliban pörög, a Dj-k is szeretik játszani. Ennek természetesen végtelenül örülök. Persze páran vannak, akik nem igazán nézik jó szemmel ezt a remixet. Nos nekik csak annyit üzennék, hogy semmi bajom nincs a kultúrált negatív kritikákkal, mert természetesen ezek motiválnak a további zenék készítésére. Való igaz, kissé bátor és merész dolog volt úgymond, hogy pont egy örök techno-klasszikust dolgozok fel, de nekem abszolúte nem volt célom, hogy jobbat készítsek az eredetinél, hiszen aki ismeri a Destination Unknown-t, az tudja, hogy szinte lehetetlen felülmúlni. Nos tehát harag nincs, mindenkinek megköszönöm, hogy letöltötte, meghallgatta és véleményezte - neadjisten bulizott is rá. :)  

Apropo buli. Péntek este Szekát elkísértem egy bulijára, ahol számomra meglepő módon igen nagy hatást váltott ki a vendégekben a Green Velvet remixem. Komoly volt! Buli közben Szekával már el is kezdtük tervezgetni az első közös remixünket, mely a Kissogram nevű német alter-banda egyik számából, a Ratatatából készülne. Ebből a dalból Ramon Tapia is készített remixet, az a feldolgozás viszont már olyan szinten betegre sikeredett, hogy józanul kibírni már nem is nagyon lehet. :))) Ezért aztán Tapia kartárs "beteges" dallamjának köszönhetően elhatároztuk, hogy mi is hozzányúlunk és átszabdaljuk az izlésünknek megfelelően. A remix elkészítése azóta már a végső stádiumába lépett - egy-két utolsó simítás még szükséges, utána irány a mélyvíz! Amint elkészül, közzéteszem. Addig is íme a Ratatata eredeti verziója. Fogyasszátok egészséggel - a mi remixünk NEM ilyen lesz! :DD

UPDATE!
Kissogram - Ratatata (Neverlose & Szeka remix) elkészült!

LETÖLTÉS / DOWNLOAD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése