KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

SCOOTER ÉS SZIN

Akik ismernek, tudják, hogy egyik kedvenc együttesem a Scooter. Ciki vagy nem ciki, szeretem a zenéjüket. Mondjuk nem is mostanában kezdtem el rajongani értük. Emlékszem, 1995-ben, kis takonyként rengetegszer hallottam a rádióban első slágerüket a Hyper Hyper-t. Ha tehettem, mindíg ott ültem a rádió előtt és vadásztam a kívánságműsorokban. Azóta ugye eltelt jópár év - számszerint 15 év - és még mindíg ők számomra a favoritok. Hiába is mondták sokan, hogy majd kinövöm a Scooter-t - nem sikerült, és megmondom az őszintét, nem is akartam, hogy "kinőjem" a bandát. 2002 októberében lehetőségem nyílt arra, hogy ellátogassak egy koncertjükre, melyet a Hajógyári szigeten tartottak. Hatalmas élmény volt az számomra. Persze koncert előtt majdnem egy teljes napot fagyoskodtunk néhány Scooter rajongóval a Kempinsky szálloda előtt, reménykedve egy közös fotóban, vagy aláírásban. Nos, délután 6 előtt pár perccel aztán beparkolt egy kisbusz és kiszállt H.P. Baxxter, a Scooter frontembere, akit aztán sikerült is elcsípni egy aláírásra, illetve egy közös fényképre. Had ne mondjam, amint megláttam élőben, lefagytam, mint a Windows. A többiek meg úgy szóltak rám, hogy haladjak már, mert ugye nem sok idő van egy ilyen aláírásos-közös fotós procedúrára. Megvolt. Utána pár órával koncert - az is megvolt. Hatalmas zúzda volt. Mondjuk így utólag visszagondolva jóformán fel sem fogtam, hogy ott voltam. :) Hát igen...nem mindennap adatik meg nekem, hogy eljussak egy Scooter koncertre - pláne itt Magyarországon.
Ezért is örültem nagyon, amikor szembesültem azzal a hírrel, hogy idén a SZIN fesztiválra meghívták fellépni az együttest. Augusztus elején meg is vettem a napijegyet - amit, mondhatni, egész barátságos, 4900 forintos áron adtak (a helyszinen 6200.- lett volna). Egyik szegedi ismerősöm megigérte, hogy eljön értem Gyulára, elvisz Szegedre, majd ha véget ér a koncert, haza is hoz. Számomra ez túl szép is lett volna, hogy igaz legyen, ezért jegyvásárlás előtt többször is rákérdeztem, hogy biztosra menjek. Az illető pedig egyre csak azt hajtogatta, hogy "biztos lehetsz benne, ezer százalék". Hát rendben, belementem. Teltek a napok, egyre jobban közeledett augusztus 27. Természetesen szinte minden másnap rákérdeztem, hogy "biztos elviszel?" - a válasz ugyanaz volt.
Elérkezett hát a koncert napja - augusztus 27. A sráccal délután fél négyre beszéltem meg a találkát - 15:20-kor pedig jött az, amire abszolúte nem vártam - visszamondta az utat. Ha lett volna vonatra félretett pénzem, akkor tojtam volna a fejére, mentem volna azzal Szegedre, de sajna nem volt. Hiába kérdeztem rá a neten majdnem az összes környékbeli ismerősömre, egyik sem tudott segíteni. Persze érthető is - aki ment aznap, az már hamarabb elindult. Ígyhát sajnos itthon maradtam. Borzasztó nagy koppanás volt ez számomra, hiszen majdhogynem egy hónapja trveztem, hogy kilátogatok a koncertre. Ráadásul Szeged jóval közelebb is van Gyulához... Akik kijutottak, remélem jól érezték magukat. Nekem sajnos így utólag nem maradt más, mint a fel nem használt napijegyem és a helyszinen készített YouTube videók nézegetése.

Bejegyzésem végére idéznék egy Bud Spencer - Terence Hill filmből. Szerintem a lényeg ott lapul a háttérben:

"Ha bízhatsz egy barátodban, ne bízz benne. Ha olyan, hogy vakon bízhatsz benne, jól nyisd ki a szemed..."

Végül pedig, ha ez a "kedves" illető neadjisten olvasná ezt a bejegyzést, annyit üzennék neki, hogy

BEKAPHATJA AZ ÖSSZES F@SZOM!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése