KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

ITT VAN AZ ŐSZ, ITT VAN ÚJRA...

Régóta nem írtam, úgyhogy eljött ennek is az ideje. Elmúlt a nyár, beköszöntött az esős, szeles ősz.
Akik rendszeres olvasói a blogomnak, azok már valószínűleg jól tudják, hogy minden nyár elején
megfogadom, hogy a meleg hónapokban kicsit hanyagolom a zenei teendőimet a számítógép előtt. Természetesen ez sosem következik be, mert mindíg bejön valami újabb feladat, amihez szükséges a masina - legyen szó grafikai munkáról, vagy akár zene készítéséről. Nos idén sem volt ez másképp. Mondjuk azért - ahogy időm engedte - igyekeztem minél többet a szabadban lenni.

Szeptember elején volt szerencsém eljutni Erdélybe,azon belül Kovásznára, ahol pár igen kellemes napot tölthettem el a gyulai Fall Attack zenekarral. Volt egy kis munka és volt egy kis kikapcsolódás is. Gyönyörű vidék, az egyszer biztos. A helyiek hihetetlenül pozitívak, ami eleinte kicsit szokatlan is volt nekünk. Kár, hogy itthon nem ilyenek az emberek! Amint lehetőségem nyílik rá, visszalátogatok és jobban feltérképezem a várost!

Ami a zenét illeti Augusztus elején megjelent legújabb kislemezem, a Freshmaker az ismert letöltőoldalakon.
Pár napja pedig jött az ötlet: mi lenne, ha lenne a Freshmaker-ből egy remix kiadás is? Lesz is! :)
A tervek szerint a remixerek Dj Szeka, Marc Session és - egyensen Londonból - Jonny Mac lesz. Persze helyet kap majd még két
meglepetés track is a kiadványon, amiről egyelőre nem szeretnék részleteket elárulni! :)

És ha már szóba kerültek a remixek: Aki még nem kukkantott föl a Soundcloud oldalamra, az gyorsan tegye meg, ugyanis elérhető jópár friss saját átirat, amik a kicsi, lefelé mutató nyílra klikkelve le is tölthetők! Jó mazsolázgatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése