KÖVESD...!







PLAYER




BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

Elhunyt a "Csengetett, Mylord?" Lord Meldrumja

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt a "Csengetett, Mylord?"-ban a ház urát, Lord Meldrumot játszó Donald Hewlett.

Június 4-én, nyolcvannyolc éves korában hunyt el Donald Hewlett brit színész, akit a magyar nézők a "Csengetett, Mylord?" című vígjátéksorozatból ismerhetnek: ő játszotta Lord George Meldrumot, a cselédségnek munkát adó, zsugori és konzervatív urat. Felesége a sajtónak csak annyit mondott, hogy Hewlett már egy ideje betegeskedett.

A színész számos brit tévés és filmes produkcióban szerepelt, hazájában legtöbben az "It Ain't Half Hot Mom" című sorozatból ismerték. Olyan szériák egy-egy epizódjában tűnt fel, mint a "Sherlock Holmes" vagy "Az Angyal", és kisebb szerepet kapott például a "Ki vagy, Doki?"-ban is.

(forrás: Origo.hu)

Nagy kedvencem a "Csengetett Mylord?" sorozat. Az összes rész megvan DVD-n. Zseniálisan kidolgozottak voltak a karakterek, szinte az összes szereplőnek volt valami "dilije". Nagyjából úgy voltam/vagyok ezzel a sorozattal, mint a Bud Spencer & Terence Hill-filmekkel: Képes vagyok hatvanszor egymás után megnézni és mindig jókat derülni a poénokon.

Nyugodjék békében, "Méltóságos úr"!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése