KÖVESD...!PLAYER
BIOGRÁFIA

1983 December első napján született Magyarország ismert fürdővárosában Gyulán.
2001 óta foglalkozik a lemezek pörgetésével. Kedvenc zenei stílusa a tech-house.
2007 óta rengeteg remixet, illetve saját zenét készített.
A 2008-as év végefelé létrehozott egy másik projektet, a Krtek Elektronikát, mely a kicsit keményebb, "döngetősebb" tech-house stílust képviseli.
2009 júniusában szerződést kötött vele az angliai Stavious Records - független netlabel. Még ez év novemberében (az ugyancsak békés megyei lakosú) DJ Tomucával létrehozott egy house projektet, a San Salvador-t, mely remixek elsősorban hobbiremixeknek indultak, végül nem várt sikert arattak. A remixek sikerein felbuzdulva elkészült a projekt első saját dala, melyet ugyancsak az angliai Stavious Records jelentetett meg. Ez volt a "Mundo Salsa". A dal annyira jól teljesített, hogy pár hétig a MAHASZ listán is szerepelt.
2010 nyarán elkészült a "Mundo Salsa - Summer Edition" maxi, mely az eredeti verzión kívül pár új remixet is tartalmazott. Ahogy teltek-múltak a hónapok, valahogy feledésbe merült a San Salvador projekt. Végül megszünt.
2010 februárjában a békéscsabai DJ Szekával elkészítették a német Kissogram együttes 'The Deserter' című dalának bootleg remixét, ami még a Kissogram-os srácoknak is tetszett.
2011 Szeptemberétől - a Stavious Records-t leváltva - független netlabel-eknél, majd 2012 május 1-től saját kiadójánál, a Neverlose Music-nál jelennek meg új szerzeményei.

Néhány club, ahol megfordult (a teljesség igénye nélkül):

- Avant Garde (Gyula)
- Macho Club & Pub (Gyula)
- Csirió Music Cafe (Gyula)
- Iparrock Club (Gyula)
- Phoenix Club (Csanádapáca)
- Boki Pub (Kötegyán)
- New Kisfényes (Körösladány)
- Bisztró Disco (Kétegyháza)
- Bacardi (Gyula)
- Club Malibu (Sarkadkeresztúr)
- Jolly (Méhkerék)
- Papa Joe (Újkígyós)
- Club 51 (Békéscsaba)
- Öreg Halász (Köröstarcsa)
- Kishangya (Békéscsaba)
- Ring Disco (Mezőberény)
- Club 66 (Mezőtúr)

ÚJ MEGJELENÉSEK...

Ezen a nyáron sem maradtok Neverlose-nóták nélkül. A dögmelegben is van zene-meló bőven. Lássuk, nagyjából mik is várhatóak ebben a pár hónapban.

Sunset BLVD: "House-U"

Baxi és Magic, vagyis a Sunset BLVD formáció elkészítette legújabb dalát, melyhez én is gyártottam egy Neverlose remixet. A maxi a FlameMakers által üzemeltetett S+ Records égisze alatt fog fog megjelenni 2011 augusztus elsején. "House-U" maxi tracklista:

01. House-U (Original mix)
02. House-U (Neverlose remix)
03. House-U (Manface & DaBool remix)
04. House-U (Willie The Bug remix)
05. House-U (House mix)Neverlose: Buy me! (+Remixes)

Pár napja rámírt az angliai kiadó főnöke: Ha minden igaz, "most már tényleg nagyon hamarosan" érkezik az új kislemezem és annak remixeit tartalmazó kiadása az ismert letöltőoldalakon (Beatport, JunoDownload, TrackItDown...stb.). Ebből a maxiból is tervezek nyereményjátékot. Bővebb info erről hamarosan! Íme a végleges tracklista mindkét kiadásból:

"Buy me!":
01. Buy me! (Radio)
02. Buy me! (Extended)
03. Buy me! (Sunset BLVD remix)
04. Buy me! (Mark Session remix)"Buy me! (Remixes)" (web):
01. Buy me! (Krtek Elektronika mix)
02. Buy me! (Bright remix)
03. Buy me! (Manface & DaBool remix)Remélem tényleg "nagyon hamarosan" megjelenik, mert már tervezem az azután érkező maximat is, mely "This is it!" címmel látna napvilágot (rövidke részlet a trekkből jobb oldali lejátszóban...).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése